Project Profile:

Baylor University Science Building and Parking Garage

Project Summary

The four-story, 500,000-square-foot facility will be the largest academic center on campus. Grasspave2 was used to maintain the beautiful landscaping while providing a fire lane.

Address

The Baylor Sciences Building is located at the corner of Bagby and Speight

Install Size

Approximately 1100 m2

Designer

Harley Ellis Architectural Firm

Contractor

The Beck Group, General

Project Gallery

A Reinforced Fire Lane was installed in the fire lane access areas at Baylor University Science Building and Parking Garage in Waco, Texas, using Grasspave2.
Grasspave2 fits into the well groomed landscaping.
Grass-Porous Pavers were installed in the fire lane access areas at Baylor University Science Building and Parking Garage, Waco, Texas, using Grasspave2.
A shot of the tranquil setting of the new science building. Grasspave2 is in the grass closest to the building - the fire lane.
Grass-Porous Pavement was installed in the fire lane access areas at Baylor University Science Building and Parking Garage in Waco Texas, using Grasspave2.
Another shot of the science building. Grasspave2 surrounds the structure, just inside the sidewalk.