Project Profile:

Lanakila Rehabilitation Center

Project Summary

The Lanakila Rehabilitation Center is making a nursery area for the patients to use for planting and propogating. The Gravelpave was used to allow for wheelchair access for the patients while keeping the area porous.

Address

330 Walker Avenue

Install Size

280 m2 (3000 sq ft)

Designer

Pacific Architects

Contractor

Project Enterprises

Project Gallery

Gravelpave2 will provide wheelchair access for the Rehabilitation patients.
Gravelpave2 will provide wheelchair access for the Rehabilitation patients.
The porous reinforced path traverses the nursery area.
The porous reinforced path traverses the nursery area.
A sunshade provides relief from the sun for the patients and nusery plants.
A sunshade provides relief from the sun for the patients and nusery plants.
The rings in the Gravelapve2 system provide stability and reinforcement for the gravel giving the system ADA/Wheelchair compliance.
The rings in the Gravelapve2 system provide stability and reinforcement for the gravel giving the system ADA/Wheelchair compliance.
The top of the Gravelpave2 cylinders/rings are visible. This is normal and can provide for a pleasing aesthetic.
The top of the Gravelpave2 cylinders/rings are visible. This is normal and can provide for a pleasing aesthetic.